ClanWAR SK vs FR - 2.10.2009 - Muttrah City 2Oslovil som chlapcov z francúzska, ktorí hrávajú na servery MIF - Made In France .... Troška to trvalo (skoro 3 mesiace

), ale nakoniec to z nich vyliezlo, že si zahrajú CW proti nám v pomere 32 vs 32 a na mape MUTTRAH. Čo sa týka servera, chcú hrať na svojom servery (budú bojovať za US stranu), ale keďže je na ich servery zapnutá kontrola CD-keyov, nedohodol som sa ešte s nimi, či tu kontrolu vypnú alebo zahráme na našom servery .... to ale nevadí, čas beží a treba začať pracovať na bojovom pláne a nacvičiť si nové "techniky a zručnosti" ....
ClanWAR SK vs FRTermín:
2.10.2009 čas:
21:00 Mapa:
MUTTRAH CITY 2 gpm_cq 64
Strana:
MEC (Slovakia) - US Army (Francúzsko)
pomer hráčov: 32 vs
32 hráčov za SK Server:
??? IP:
??? ,
port
???heslo: "
*****"
Predpokladam, že proti nám nastúpi aj klan *DFF* - Delta Force Francaise a tak určite bude dobrá zábava

. Neviem, že koľkí z Vás majú originálku, ale asi by sa nás ťažko nazbieralo 32. Ak tu nechcete písať, či máte originálku, pošlite mi PM-ku a ja si to niekde poznačím, aby som vedel do budúcna, že s kým môžem počítať v prípade, že súper nebude chcieť ísť hrať na náš server, resp nebude ochotný alebo nebude vedieť vypnúť kontrolu CD-keyov.
Horúce letné večery už sú za nami a tak predpokladám, že nebude problém nazbierať 32 hráčov.
Podmenky k zápasu: zúčastniť sa nejakých tréningov a pri samotnom zápase používať prefix "SK".
Každému, kto prejaví záujem zúčastniť sa tohto CW-čka, bude vytvorený prístup do sekcie
CLAN WARS SK vs FRa keď bude mať jasno, či mu termín vyhovuje, záväzne sa prihlási na zápas
TU !!!